Agrupació Musical Santa Cecília d'Ador

Vosté està > noticies 2015 > concert de Santa Cecília 2015

CONCERT DE SANTA CECÍLIA 2015

CONCERT DE SANTA CECÍLIA 2015

Un any més, i com és tradicional per aquestes dates, l'Agrupació Musical Santa Cecília d'Ador celebra aquest cap de setmana la festivitat de la seua patrona. En esta ocasió la Banda de l'Agrupació oferirà un concert commemoratiu extraordinari a les 20.30 h de Dissabte 21 de novembre a l'Auditori de la Casa de la Música.

Aquest concert, emmarcat en els actes que la nostra Agrupació està celebrant pel seu 125é aniversari suposarà l'entrada de nous educands a la nostra i estarà compost per obres triades pels nostres músics, les quals tenen un significat o un altre dins de la nostra història musical.

A la primera part s'escoltarà Centenari Musical, pasdoble de Ramon Garcia i Soler compost en 2003 per commemorar el centenari de la Unió Musical d'Atzeneta. A continuació s'interpretarà Spartan Overture, obertura escrita pel jove compositor d'Almansa Guillermo Ruano en 2012. Per finalitzar la primera part la banda interpretarà Flash que és una suite per a banda escrita en 2015 per Carlos Pellicer, estrenada i dedicada per l'autor a l'AMSCA amb motiu del seu 125è Aniversari.

La segona part del concert començarà amb Imatges, pasdoble del gran amic de la banda Pedro Joaquin Francés Sanjuan, dedicat a Mariano Parra Sanjuán i Juana Molina Pérez, pares polítics de l'autor. Seguidament s'escoltarà The Hounds of Spring, obertura del compositor americà Alfred Reed que va ser l'obra encarregada i dedicada a la John L. Forster Secondary School Concert Band of Windsor d'Ontàrio, Canadà i al seu director, estrenada i dirigida pel mateix compositor el maig de 1980. Per a finalitzar el concert podrem escoltar Celtic Child, composició del jove compositor belga Bert Appermont, inspirada en la vida i en l'experiència d'un xiquet escocés.

Amb aquest concert i els actes festius i religiosos l'Agrupació Musical Santa Cecília d'Ador conclourà el cap de setmana de celebracions en honor de la patrona de la música Santa Cecília.

La Junta Directiva

Agrupació Musical Santa Cecília d'Ador - Copyrigth@2010 - La Música Llenguatge Universal