Agrupació Musical Santa Cecília d'Ador

Vosté està > noticies 2015 > concert cloenda actes 125é aniversari

CONCERT CLOENDA ACTES 125É ANIVERSARI

CONCERT CLOENDA ACTES 125É ANIVERSARI

Després d'un any ple de concerts i celebracions al sí de la nostra societat és el torn de concloure de forma brillant els actes commemoratius del 125é Aniversari de la fundació de la nostra Agrupació. Per a tal ocasió la Coral i la Banda de l'Agrupació ofereixen un concert extraordinari a les 19.00h de Dissabte 19 de desembre a l'Auditori de la Casa de la Música.

Aquest concert commemoratiu estarà compost amb obres dedicades bé a persones vinculades amb la nostra agrupació o bé al nostre poble i on es comptarà amb la presència d'alguns directors que han dirigit la Coral i la Banda en aquestos anys d'existència.

A la primera part serà el torn d'escoltar la Coral de l'Agrupació que oferirà peces de diferents estils. Així, primerament, s'escoltarà Moon River, banda sonora mítica de la pel·lícula Desdejuni amb Diamants amb música de Henry Mancini i adaptació coral d'Alain Langrée. Seguidament podrem gaudir de l'havanera Melodias Antillanas amb lletra de Mari Paz Andreu i amb música d'Armando Bernabeu. Tot seguit es podrà escoltar O nuit, de la pel·lícula Los chicos del coro de Jean Philip Rameau. A continuació, podrem gaudir de Tributo a Queen, conjunt de peces d'obres de la mítica banda anglesa amb versió de cor d'Antoni Herrera i arranjament coral de Jay Bocook. Tot seguit s'escoltarà A mi manera, peça popularitzada per Frank Sinatra, dels compositors François i Reveaux i arranjament de Jaume Blasco. Per finalitzar la primera part s'escoltarà Hijo de la Luna amb lletra de Jose Maria Cano i adaptació coral de Diego Burgard i harmonització de Jacky Locks.

A la segona part podrem escoltar a la nostra Banda. En primer lloc podrem escoltar la famfàrria Noces de Llibertat, de l'alcoià Amando Blanquer Ponsoda. A continuació la marxa mora Zaira del que fóra director de la nostra banda Angel Martínez i dedicat a la filla del citat director.Tot seguit, podrem escoltar el pasdoble Turno de Riego del mestre Miguel Villar. El nom prové de l'àrab i és així com ells anomenaven la nostra població. A continuació podrem escoltar la marxa mora Any d'Alferes del compositor Amando Blanquer Ponsoda. Seguidament s'interpretarà el pasdoble Ri-Mas d'Ador de Josep Gonzálbez i dedicat a Ricardo Mascarell Serra. A continuació s'escoltarà L'Himne de la Banda d'Ador del músic anglés Antony Jackson i dedicat a la nostra Banda. Per finalitzar el concert podrem escoltar l'obra simfònica Aljama del compositor Ferrer Ferran. Aquesta obra per a dolçaina i banda comptarà amb la presència del dolçainer japonés Hiroshi Fujii.

En aquest concert la l'Agrupació Musical Santa Cecília d'Ador serà condecorada amb la Medalla d'Or de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana que atorga dita institució a les bandes que compleixen 100 o més anys de la seva existència i la Medalla d'Honor de l'Excel·lentíssim Ajuntament d'Ador, màxima distinció que atorga la Corporació Municipal a associacions o persones del nostre municipi per la seva llavor en pro del municipi.

Ador, 15 de desembre de 2015

La Junta Directiva

Agrupació Musical Santa Cecília d'Ador - Copyrigth@2010 - La Música Llenguatge Universal