Agrupació Musical Santa Cecília d'Ador

Vosté està > noticies 2015 > concert nadal solidari

CONCERT NADAL SOLIDARI

CONCERT NADAL SOLIDARI

Com ja es tradicional per aquestes dates l'Agrupació Musical Santa Cecília d'Ador realitza el tradicional Concert de Nadal. Serà dissabte 26 de desembre a les 12.00 h. a l'Auditori de la nostra Casa de la Música. Per a tal ocasió l'alumnat de l'Escola de Música i la Banda Jove preparen un concert amb un seguit de peces nadalenques i d'altres populars amb les quals esperem que facen gaudir al públic assistent. Aquest concert commemoratiu, emmarcat en els actes del 125è aniversari de la fundació de la nostra Societat, on es comptarà amb la presència d'alguns directors que han dirigit la Banda Jove en aquestos anys d'existència de la formació més jove de la nostra Agrupació, es dona per acabat tots els actes programats al sí de la nostra Societat.

Com sabeu enguany el concert agafa un caire solidari i els beneficis que s'arrepleguen aniran destinats a aquelles famílies del nostre poble que, per desgràcia, degut a les mancances i a la seva situació, no poden afrontar el dia a dia com cal. Així que, tot el que vullga pot portar el mateix dia del concert aliments no perecederos per tal de contribuïr a pal·liar eixes necessitats alimentàries. El dia del concert hi haurà una caixa per dipositar tot tipus de menjar d'eixa classe que vullgau portar. A més, també arrepleguem joguets que ja no utilitzen els vostres fills i que tan de bé farien a aquestos xiquets que menys tenen.

A la primera part escoltarem l'alumnat de l'Escola de Música. Els alumnes de Sensibilització Musical interpretaran Amb la llum del fanalet amb lletra i música de Jaume Moreno i Ara ve Nadal popular catalana. A continuació l'alumnat de Llenguatge Musical i Cor interpretaran El Pastoret popular valenciana.

A la segona part podrem escoltar la Banda Jove. El programa estarà compost per peces triades pels propis directors i presenta moltes peces conegudes per tots nosaltres. En primer lloc podrem escoltar el pasdoble Xàbia de Salvador Salvà Sapena. Seguidament escoltarem el pasdoble Puenteareas del compositor gallec Reveriano Soutullo Otero. A continuació, escoltarem Flourish for Wind Band, famfàrria de Ralph Vaughan Williams. Tot seguit s'escoltarà el Waltz nº 2 del compositor rus Dimitri Shostakovich i arranjament de Johan de Meij. Seguidament, s'escoltarà la nadala Christmas in the Kitchen amb arranjament de Michael Story. Per finalitzar el concert, l'alumnat de l'Escola de Música i la Banda jove interpretaran junts la nadala Christmas Rhapsody amb arranjament d'Enrico Campo.

Des d'aci, no ens queda més que animar-vos a presenciar el concert i a que aporteu el vostre granet d'arena de la manera més solidària possible, i des de l'Agrupació Musical Santa Cecília d'Ador, desitjar-vos bon Nadal i un feliç any 2016.


cartell anunciador campanya Nadal Solidari organitzat per l'Ajuntament d'Ador

* Cartell anunciador de la Campanya Solidària


Agrupació Musical Santa Cecília d'Ador - Copyrigth@2010 - La Música Llenguatge Universal