Agrupació Musical Santa Cecília d'Ador

Vosté està > noticies 2016 > audicions juny escola de música - concert banda jove

AUDICIONS JUNY ESCOLA DE MÚSICA - CONCERT BANDA JOVE

AUDICIONS JUNY ESCOLA DE MÚSICA - CONCERT BANDA JOVE

Diumenge 26 de juny a les 11.00h a la Casa de la Música d'Ador, tindrà lloc l'audició de l'escola de música corresponent al fi de curs 2015-2016 a càrrec dels educands de la nostra Agrupació. En ella, participaran tant l'alumnat de llenguatge musical ( incloent l'alumnat de sensibilització musical ), com el de les diferents àrees instrumentals.

Les audicions suposen un gran repte a superar per a tots els xiquets i les xiquetes, tant si es fa de forma interna a classe com si es fa de forma pública, davant dels pares i mares, familiars, avis, amics o de qualsevol persona. L'alumnat i el professorat volen mostrar tot allò que han aprés i han anat millorant durant el transcurs del curs.

Al mateix temps són un al.licient per superar la por escènica, per tocar en conjunt amb altres companys, per millorar la interpretació de les obres i per gaudir i fer gaudir al públic assistent amb la música que s'interpreta. A més a més, l'actuació davant d'un públic reforça l'autoestima i la seguretat amb un mateix també en altres disciplines fora de l'àmbit musical.

Tanmateix i per a concloure el concert actuarà la Banda Jove de la nostra Agrupació baix la direcció de Sergi Miñana. Els integrants de la Banda Jove interpretaran Segrelles, pasdoble de José Pérez Vilaplana, La Storia de Jacob de Haan i per finalitzar 76 Trombones de Meredith Willson i arranjat per Naohiro Iwai. De segur, que gaudirem amb l'evolució del nostre alumnat i futurs integrants de les seccions de la nostra Agrupació.

Ador, 20 de juny de 2016

El/La Coordinador/a de l'Escola de Músicaimatge del cartell anunciador del Concert de primavera del Coral AMSCA

Agrupació Musical Santa Cecília d'Ador - Copyrigth@2010 - La Música Llenguatge Universal