Agrupació Musical Santa Cecília d'Ador

Vosté està > noticies 2016 >concert de festes 2016

CONCERT DE FESTES 2016

CONCERT DE FESTES 2016

El proper dissabte 30 de juliol a les 19:30 h, en la Casa de la Música d’Ador, oferirem el tradicional concert de festes, emmarcat dins dels actes de la XXX Setmana Cultural de la nostra població.

En el concert que amb tanta dedicació hem preparat els músics, el públic podrà disfrutar del repertori característic de la música festera: els pasdobles, les marxes mores i les marxes cristianes.

La Banda serà dirigida en aquesta ocasió per Adrian Ronda Sampayo que va acceptar el repte de dirigir-nos en aquest concert i esperem que el repertori no els deixe indiferents. El concert està compost amb tres blocs que presenten cadascun un pasdoble, una marxa cristiana i una marxa mora, cadascuna d'elles d'ètapes i anys diferents i sent sempre de més antigues a més actuals.

El concert començarà amb la interpretació del pasdoble Dos Parelles del compositor Jose Maria Ferrero Pasqual. Continuarem amb la marxa cristiana Al·leluia del compositor alcoià Amando Blanquer Ponsoda. Tot seguit escoltarem la marxa mora El Moro Nefando de Fernando Tormo Ibáñez. El segon bloc comença amb la interpretació del pasdoble del nostre últim director titular Ramon Garcia i Soler que porta per nom Laura-94. El concert seguirà amb la marxa cristiana Marfil del mestre Josep Vicent Egea Insa. Tot seguit s´interpretarà Tudmir del mestre Jose Rafael Pasqual Vilaplana. Al tercer bloc trobem el pasdoble Andres Contrabandista del mestre Oscar Navarro, la marxa cristiana Júlia del compositor Enrique Alborch Tarrasó i la marxa mora Andrés Moscardó del mestre Jaume Moscardó Tudela.

L'acte està patrocinat per l'Excel·lentíssim Ajuntament d’Ador i dóna per conclosa la setmana cultural a la nostra població.

Ador, 24 de juliol de 2016

La Junta Directiva

Agrupació Musical Santa Cecília d'Ador - Copyrigth@2010 - La Música Llenguatge Universal