Agrupació Musical Santa Cecília d'Ador

Vosté està > noticies 2016 > concert de Santa Cecília 2016

CONCERT DE SANTA CECÍLIA 2016

CONCERT DE SANTA CECÍLIA 2016

Un any més, i com és tradicional per aquestes dates, l'Agrupació Musical Santa Cecília d'Ador celebra aquest cap de setmana la festivitat de la seua patrona. En esta ocasió la Banda de l'Agrupació oferirà un concert commemoratiu extraordinari a les 20.30h de dissabte 26 de novembre a l'Auditori de la Casa de la Música.

Aquest concert adquirirà el caràcter d'extraordinari perquè comptarem amb la presència del director convidat Manuel Godoy Mesas que serà l'encarregat de dirigir la nostra banda. Manuel Godoy és un director d’ampli prestigi i recorregut tant nacional com internacionalment que ha preparat un concert que de segur no deixarà indiferent al públic assistent.

El concert s'emmarca en la programació concertística especial que la nostra Agrupació realitza aquest any i que servirà per determinar el nou director titular de la nostra banda.

A la primera part s'escoltarà Undertow, obra de John Mackey estrenada per la Hill Country Middle School Band en maig de 2008. A continuació, s'escoltarà l´obra Sidus del compositor austríac Thomas Doss que ens farà viatjar a nous mons, concretament a un viatge a la recerca de l'infinit deixant de banda els nostres problemes i preocupacions i allunyant-nos de nosaltres mateixos.

La segona part del concert començarà amb Dolça Memòria, pasdoble de José Rafael Pascual Vilaplana que fou escrit originalment per a dolçaines i percusió i adaptat posteriorment per a banda. Fou escrit en 2013, en memòria de Xelo Pellicer Monparler i a la seua filla Liliana Requena Pellicer, fallera major de Gandía d'aquell mateix any. Seguidament s'escoltarà 8 de Febrer, obertura del compositor valencià Vicente Ortiz Gimeno, fantasia per a banda que va ser l'obra obligada al XXXVI Certamen Provincial de Bandas de Música, a l'any 2012.Tot seguit s´escoltarà la Danse Bacchanale del compositor francés Camille Saint-Säens, de l'òpera Sanson i Dalila que es va estrenar a Weimar( Alemanya) el 2 de desembre de 1877 en el Teatre Grossherzogliches. Per a finalitzar el concert podrem escoltar A Little Tango Music que fou escrit en 2007 per Adam Gorb. Esta és una sequència curta de melodies inspirades en la dansa curvilinea, melancòlica i perillosa d'Argentina que és el tango. Els tres movimients breus dels que es composa l'obra es poden interpretar en qualsevol ordre, continuament o per separat.

Amb aquest concert i els actes festius i religiosos l'Agrupació Musical Santa Cecília d'Ador conclourà el cap de setmana de celebracions en honor de la patrona de la música Santa Cecília.

La Junta Directiva



Cartell anunciador Concert de Santa Cecília de la banda de l'agrupació Santa Cecília d'Ador

* cartell anunciador del concert de Santa Cecília de la Banda de l'Agrupació Musical Santa Cecília d'Ador tot dirigits per Manuel Godoy Mesas


* disseny, composició i maquetació de Jordi Estruch

Agrupació Musical Santa Cecília d'Ador - Copyrigth@2010 - La Música Llenguatge Universal