Agrupació Musical Santa Cecília d'Ador

Vosté està > noticies 2016 > amsca elegeix nou director

AMSCA NOU DIRECTOR: MANUEL GODOY

L'AGRUPACIÓ MUSICAL SANTA CECÍLIA D'ADOR ELEGEIX NOU DIRECTOR: MANUEL GODOY

fotografia de Manuel Godoy

Els músics que formen part de la Banda de l'Agrupació Musical Santa Cecília d'Ador han escollit recentment Manuel Godoy com a nou director titular de la mateixa, després que el director anterior, Ramon Garcia i Soler, decidira tancar una llarga etapa d'onze anys al seu capdavant.

La junta directiva ha informat que, sense haver obert cap convocatòria, la societat ha rebut molts currículums i propostes de directors interessats en dirigir la banda de l'Agrupació.

Tres van ser els aspirants que van optar a la direcció de la nostra banda, dels quals un va declinar l'oferta i els altres dos van realitzar, per un període de tres mesos cadascú, els assatjos previs al concert extraordinari que finalment realitzaren.

Així doncs, després d'haver realitzat els seus respectius concerts, els músics de la banda, han decidit per unanimitat contractar com a director musical de l'Agrupació Musical Santa Cecília d'Ador Manuel Godoy, el qual es presentarà a tota la societat en el concert que es realitzarà amb motiu del Mig Any Fester de la nostra població.

Aquesta elecció naix amb la intenció de començar una nova etapa que faça evolucionar i augmentar el nivell de la banda i amb la perspectiva de realitzar nous projectes.

Ador 15 de desembre de 2016

La Junta Directiva

Agrupació Musical Santa Cecília d'Ador - Copyrigth@2010 - La Música Llenguatge Universal