Agrupació Musical Santa Cecília d'Ador

Vosté està > noticies 2016 > concert nadal solidari

CONCERT NADAL SOLIDARI

CONCERT NADAL SOLIDARI

Com ja es habitual per aquestes dates l'Agrupació Musical Santa Cecília d'Ador realitza el tradicional Concert de Nadal. Serà divendres 23 de desembre a les 19.00 h. a l'Auditori de la nostra Casa de la Música. Per a tal ocasió l'alumnat de l'Escola de Música i la Banda Jove preparen un concert amb un seguit de peces nadalenques i d'altres populars amb les quals esperem que facen gaudir al públic assistent.

Com tots els anys el concert agafa un caire solidari i els beneficis que s'arrepleguen aniran destinats a aquelles famílies del nostre poble que, per desgràcia, degut a les mancances i a la seva situació, no poden afrontar el dia a dia com cal. Així que, tot el que vullga pot portar el mateix dia del concert aliments no "perecederos" per tal de contribuïr a pal·liar eixes necessitats alimentàries. El dia del concert hi haurà una caixa per dipositar tot tipus de menjar d'eixa classe que vullgau portar. A més, també arrepleguem joguets que ja no utilitzen els vostres fills i que tan de bé farien a aquestos xiquets que menys tenen.

A la primera part escoltarem l'alumnat de l'Escola de Música. Els alumnes de Sensibilització Musical interpretaran La carta de Jordi Ginesta i Casas i Ja ve nadal de John Holastok. A continuació l'alumnat d'Iniciació, Primer de Llenguatge i Conjunt Vocal 1 interpretaran La marxa dels Reis,tradicional cançó de la Provença amb Arranjament de Diego Ramón Lluch i El noi de la mare, peça tradicional catalana. Seguidament l'alumnat de Conjunt Vocal 2 interpretaran Americànon de J. L. Valldecabres i Yuparaná cançó popular brasilenya. Per finalitzar la primera part l'alumnat d'Iniciació, Primer de Llenguatge i tot l'alumnat de Conjunt Vocal interpretaran conjuntament Quan ve Nadal de J. L. Valldecabres

A la segona part podrem escoltar la Banda Jove de l´Agrupació. En primer lloc podrem escoltar el pasdoble PrimaveraAntonio Gisbert Espí. A continuació s'escoltarà Trombones Bravos d'Edmund Loffler. Tot seguit escoltarem Dublin Dances de Jan Van der Roost. Per finalitzar el concert podran escoltar Nadal Blanc d'Irving Berlin i arranjament de Ramon Garcia i Soler.

Des d'aci, no ens queda més que animar-vos a presenciar el concert i a que aporteu el vostre granet d'arena de la manera més solidària possible, i des de l'Agrupació Musical Santa Cecília d'Ador, desitjar-vos bon Nadal i un feliç i pròsper any 2017.

La Junta Directiva

Ador, a 21 de desembre de 2016


cartell anunciador campanya Nadal Solidari organitzat per l'Ajuntament d'Ador

* Cartell anunciador de la Campanya Solidària

Agrupació Musical Santa Cecília d'Ador - Copyrigth@2010 - La Música Llenguatge Universal