Agrupació Musical Santa Cecília d'Ador

Vosté està >inici> noticies 2017 > concert coral setmana cultural Ador 2017 2017

CONCERT CORAL SETMANA CULTURAL ADOR 2017

CONCERT CORAL SETMANA CULTURAL ADOR 2017

La Coral de l'Agrupació Musical oferirà el proper dia 16 de juliol a les 11.30h i a l'Església Parroquial d'Ador el tradicional Concert de Festes emmarcat dins de la XXXI Setmana Cultural que organitza l'Ajuntament d'Ador. Amb aquest concert la nostra Coral vol oferir al públic assistent un repertori variat que esperem no deixe indiferent ningú.

Així al concert trobem un primer bloc d'havaneres. En primer lloc escoltarem l'havanera A tu lado, de Javier Bustos i Matías Antón Mena. A continuació es podrà escoltar Dicen que se muere el mar, havanera de Joaquin Madurga Oteíza. Per finalitzar aquest bloc escoltarem l'havanera popular de Joana Pons, Ciutat de Parella, inspirada en la ciutat de Menorca.

Per continuar el concert tindrem l’ocasió d’escoltar un bloc de cançons de famosos cantautors. En primer lloc s’escoltarà la popular i conegudíssima peça Hallelujah del canadenc Leonard Cohen. Tot seguit podrem escoltar Que tinguem sort del cantautor català Lluís Llach i arranjada per Albert Roldan. Tot seguit podrem escoltar el tema Si tu no estas aquí, composat per la canària Rosana Arbelo. Per finalitzar el concert, s’interpretarà la cançó Lágrimas negras del compositor i cantautor cubà Compay Segundo i arranjada per a coral per Miguel Matamoros i Electo Silva.

Amb aquest concert s’inicia la Setmana Cultural i Esportiva que organitza l'Ajuntament d'Ador i on la nostra Agrupació se suma als actes que promouen les activitats culturals i musicals al nostre poble.

La Junta Directiva

Ador, 10 de juliol de 2017



Agrupació Musical Santa Cecília d'Ador - Copyrigth@2010 - La Música Llenguatge Universal