Agrupació Musical Santa Cecília d'Ador

Vosté està >inici> noticies 2017 > intercanvis musicals Ador 2017

INTERCANVIS MUSICALS ADOR 2017

 INTERCANVIS MUSICALS ADOR 2017

La Banda Jove de l'Agrupació Musical Santa Cecília d'Ador oferirà el diumenge 2 de juliol un concert a les 12.00 h dins de la XIV Campanya de Concerts d'Intercanvis Musicals entre societats musicals valencianes a realitzar en l'Auditori de la Casa de la Música d'Ador. L'objectiu fonamental d'aquests intercanvis és la promoció musical i la interrelació entre les diferents agrupacions musicals. Aquest concert s'enquadra en el conveni subscrit entre la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV) i l'Institut Valencià de Cultura, òrgan depenent de la Generalitat Valenciana.

Enguany, hi participarà L'Agrupació Sant Jaume de la veïna població de Beniflà, formació que dirigeix Ramon Cuenca Estruch i que ens interpretarà, en primer lloc el popurri Italia Mix, arranjada pel seu director Ramon Cuenca. En segon lloc, ens deleitaran amb la peça Can´t take my eyes on you de Franki Valli. Tot seguit ens traslladarem a terres brasileres per escoltar la peça Soul Bossa Nova de Quincy Jones. A continuació s'escoltarà Tribute to Bonney M. del mític grup estadounidenc . Tot seguit podrem escoltar un arranjament del grup mexicà Manà, arranjat pel seu director. Seguidament, podrem escoltar Take on me del grup A-HA Per finalitzar la seua actuació, ens interpretaran Uptown funk de Mark Ronsom. Totes les peces estan arranjades pel seu mestre director Ramon Cuenca.

Tot seguit, la nostra Banda Jove, sota la direcció del nostre mestre Sergi Miñana Miñana, iniciarà el concert amb el pasdoble Benicadell, del compositor del Port de Sagunt Joan Enric Canet Todolí. Seguirà la interpretació del poema simfònic Paradise del compositor Oscar Navarro. Per tancar el concert, escoltarem March of the Androids, del compositor holandés Jef Penders.

Amb aquest concert i el que realitzaran a la veïna població de Beniflà eixe mateix dia, i a les 19:30, es dona per conclós l'Intercanvi musical d'enguany on esperem gaudir de la seva presència als dos actes programats.

La Junta Directiva, juny de 2017



cartell anunciador Concert Intercanvi Beniflà-Ador 2017

* Cartell Intercanvis Musicals 2017

Agrupació Musical Santa Cecília d'Ador - Copyrigth@2010 - La Música Llenguatge Universal