Agrupació Musical Santa Cecília d'Ador

Vosté està >inici> noticies 2018 > convocatòria junta general de socis

CONVOCATÒRIA JUNTA GENERAL DE SOCIS

CONVOCATÒRIA JUNTA GENERAL DE SOCIS

Benvolgut/da soci/a,

Ens posem en contacte amb vosté per convocar-lo a la Junta General de Socis de la nostra Agrupació que tindrà lloc el dia 28 d'Abril a la Casa de la Música. En ella, aprofitarem per debatre sobre el balanç econòmic de la societat, el pressupost de 2018 i comentarem uns aspectes importants i alhora interessants per tal de millorar el funcionament de la nostra Agrupació.

Com a soci, voldríem aprofitar l'ocasió per expressar-li el nostre sincer agraïment per col·laborar desinteressadament amb l’Agrupació Musical Santa Cecília d'Ador, ja que gràcies a la quota anual, la nostra Associació pot oferir als nostres xiquets i xiquetes la possibilitat d'estudiar al poble amb professorat titulat sense haver de desplaçar-se fora o les tres seccions (banda, coral i banda juvenil) poden oferir als socis i al poble multitud de concerts gratuïts, que ajuden a dinamitzar la vida cultural de la nostra població.

Finalment, voldríem comentar-li que la nostra Agrupació disposa d'un web on pot consultar tota la programació musical, escoltar enregistraments dels nostres alumnes, de la participació en certàmens... i, fins i tot, pot veure alguna d’aquestes intervencions en vídeo www.amsca.es

Ens acomiadem de vosté molt cordialment, tot esperant que continue confiant com fins ara en l'Agrupació Musical Santa Cecília d’Ador.

Salutacions

La Junta Directiva de l’Agrupació Musical Santa Cecília d’Ador

****

Per la present et convoque a la sessió ordinària de la Junta General de Socis/es de l’Agrupació Musical Santa Cecília d’Ador que se celebrarà el proper dissabte 28 d'abril de 2018, a les 17.00 hores, en primera convocatòria i a les 17.30 hores, en segona convocatòria, a la Casa de la Música per tractar els següents punts de l’ordre del dia:

  1. Lectura i aprovació, si s’escau, de l’acta de la sessió anterior.
  2. Aprovació, si s’escau, del balanç econòmic de l’any 2017 i pressupost per al 2018.
  3. Renovació parcial càrrecs Junta Directiva.
  4. Aspectes importants i necessaris per al millor funcionament de la nostra Agrupació.
  5. Torn obert de paraules

Rebeu una salutació cordial.

El president

Ivan Cuenca EstruchAgrupació Musical Santa Cecília d'Ador - Copyrigth@2010 - La Música Llenguatge Universal