Agrupació Musical Santa Cecília d'Ador

Vosté està >inici> noticies 2018 > concert músiques per a la reflexió

CONCERT MÚSIQUES PER A LA REFLEXIÓ

CONCERT MÚSIQUES PER A LA REFLEXIÓ

Músiques per a la Reflexió és el concert que oferirà l'Agrupació Musical Santa Cecília d'Ador el proper dia 19 de maig a les 20:00h a l'Auditori de la seua Casa de la Música . En ell es mesclen música, narrador i imatges. Aquest concert, emmarcat en la programació de primavera, és el segon dels concerts d'aquest any que ofereix la nostra banda i pren el relleu al concert Contes i Llegendes de l'any anterior.

El concert s'encetarà amb l'obra Oscar for Amnesty, del compositor belga Dirk Brossé. L'autor de l'obra utilitza com a inspiració la tràgica vida de Marianella Garcia Villas, qui va dedicar la seva vida a la lluita pels drets humans al seu país, El Salvador.

Després podrem escoltar, Et in Terra Pax, del compositor neerlandés Jan Van der Roost. El títol d'aquesta obra és un cant a la pau i en les diferents seccions de l'obra les paraules Et In Terra Pax sonen com una pregària per la pau. El final dóna pas a l'esperança: que la pau també reemplace la crueltat en la vida quotidiana.

Per finalitzar el concert s'interpretarà A Movement for Rosa de l'estadounidenc Mark Camphouse , obra dedicada a Rosa Parks,figura essencial del moviment pels drets civils a EUA i coneguda com la dona negra que va desafiar l'Amèrica blanca.

Aquest concert és una original forma de reflexar la problemàtica social als nostres dies, la finalitat del qual és oferir un espectacle en el qual paraula, imatge i so són els vertaders protagonistes.

A més, també comptarem amb la col·laboració de Laura Jordá, clarinetista de l'Associació Artística de la Font d'En Carròs, la qual participa amb el Grup Teatral de la Universitat d'Alacant i serà l'encarregada de recitar i donar vida als diversos poemes que al llarg de les diferents obres del concert aniran succeïnt-se.

Ador, 14 de maig de 2018

La Junta Directiva



Cartell anunciador Concert del Concert Músiques per a la reflexió de 2018 de la banda de l'Agrupació Musical Santa Cecília d'Ador

*cartell anunciador del concert Músiques per a la reflexió de la Banda de l'Agrupació Musical Santa Cecília d'Ador tot dirigits per Manuel Godoy Mesas (569Kb)

*disseny, composició i maquetació de Jordi Estruch, músic d'AMSCA

Agrupació Musical Santa Cecília d'Ador - Copyrigth@2010 - La Música Llenguatge Universal