Agrupació Musical Santa Cecília d'Ador

Vosté està >inici> noticies 2018 > concert de Santa Cecília 2018

CONCERT DE SANTA CECÍLIA 2018

CONCERT DE SANTA CECÍLIA 2018

Un any més, i com és tradicional per aquestes dates, l'Agrupació Musical Santa Cecília d'Ador celebra aquest cap de setmana la festivitat de la seua patrona. En esta ocasió la Banda de l'Agrupació oferirà un concert commemoratiu extraordinari a les 21.00h de dissabte 24 de novembre a l'Auditori de la Casa de la Música.

El concert s'emmarca en la programació concertística especial que la nostra Agrupació realitza aquest any en els actes de commemoració de la festivitat de Santa Cecília.

A la primera part s'escoltarà Musical Salom, pasdoble de concert d'Enrique Pastor Celda. Aquest pasdoble s'estrenarà en aquest concert per primera vegada per la nostra banda. A continuació, s'escoltarà Gouttes d´Eau del compositor francés Alexander Sylvain Petit. Aquesta fantasia polka és per a trompeta solista. En aquesta ocasió serà Jaume Roig l'encarregat d'interpretar-la. Tot seguit es podrà escoltar Songs from the Catskills, obra simfònica per a banda de Johan de Meij. Per finalitzar el concert escoltarem Alatriste, una suite per a banda simfònica escrita per Roque Baños López.

Amb aquest concert i els actes festius i religiosos l'Agrupació Musical Santa Cecília d'Ador conclourà el cap de setmana de celebracions en honor de la patrona de la música Santa Cecília.

Ador, 20 de novembre de 2018

La Junta Directiva



Cartell anunciador Concert de Santa Cecília 2018 de la banda de l'agrupació Santa Cecília d'Ador

*cartell anunciador del concert de Santa Cecília de la Banda de l'Agrupació Musical Santa Cecília d'Ador, tot dirigits per Manuel Godoy

*disseny, composició i maquetació de Jordi Estruch, músic d'AMSCA

Agrupació Musical Santa Cecília d'Ador - Copyrigth@2010 - La Música Llenguatge Universal