Agrupació Musical Santa Cecília d'Ador

Vosté està >inici> noticies 2018 > concert de Nadal solidari Cecília 2018

CONCERT NADAL SOLIDARI

CONCERT NADAL SOLIDARI

Com ja es habitual per aquestes dates l'Agrupació Musical Santa Cecília d'Ador realitza el tradicional Concert de Nadal. Serà disabte 22 de desembre a les 18.30 h. a l'Auditori de la nostra Casa de la Música. Per a tal ocasió l'alumnat de l'Escola de Música, la Banda Jove i la Coral de la nostra Agrupació preparen un concert amb un seguit de peces nadalenques i d'altres populars amb les quals esperem que facen gaudir al públic assistent.

Com tots els anys el concert agafa un caire solidari i els beneficis que s'arrepleguen aniran destinats a l'Associació Espanyola Contra el Càncer i en la que organitzen la nostra Agrupació i l'Ajuntament d'Ador i col·laboren Comerços, Negocis Locals i Caixapopular.

A la primera part escoltarem l'alumnat de l'Escola de Música. Els alumnes de Sensibilització Musical interpretaran la nadala popular. Campaneta de Nadal. A continuació l'alumnat de Sensibilització i d'Iniciació interpretaran conjuntament Tic Tac! Ja estem en Nadal de Lluís Gili i Els Camells de Marifé Ibáñez i arranjament coral de Jordi Ginesta. Seguidament l'alumnat de Primer de Llenguatge i Conjunt Vocal 1 interpretaran la nadala Us volem desitjar Bon Nadal, Ja és Nadal popular nadala arranjada per Rosa Mascarell i Així és Nadal de John Lennon i arranjada per Manolo Andrés. Per finalitzar la primera part l'alumnat de Primer de Llenguatge i tot l'alumnat de Conjunt Vocal interpretaran conjuntament Quan ve Nadal de J.L. Valldecabres.

A la segona part podrem escoltar la Coral i la Banda Jove de l'Agrupació. El concert de la Coral estarà composat per tres peces: No lloréis mis ojos de Josep Maria Gomar, El meu xiquet que té son, nadala de Miquel Querol i l'Adoració dels pastors, nadala popular catalana d´Antoni Pérez Simó.

Pel que fa a la Banda Jove serà la primera actuació que dirigirà el nou director Juanjo Martí Gómez. En primer lloc podrem escoltar el pasdoble Xàbia de Salvador Salvà Sapena. A continuació s'escoltarà Yorkshire Ballad de James Barnes. Tot seguit escoltarem The Avengers, banda sonora original d'Andrea Silvestri i arranjament de M. Brown. Tot seguit podran escoltar la nadala Joia en el món de Haendel i arranjament d'Antoni Cuenca. Per finalitzar el concert, l'alumnat de Llenguatge Musical, Conjunt Vocal i la Coral interpretaran conjuntament amb la Banda Jove la nadala popular Campanas de Belén, popular castellana, arranjada per Antoni Cuenca.

Des d'aci, no ens queda més que animar-vos a presenciar el concert i a que aporteu el vostre granet d'arena de la manera més solidària possible, i des de l'Agrupació Musical Santa Cecília d'Ador, desitjar-vos bon Nadal i un feliç i pròsper any 2019.

La Junta Directiva

Ador, a 19 de desembre de 2018


cartell anunciador campanya Nadal Solidari

*Cartell anunciador de la Campanya Solidària

Agrupació Musical Santa Cecília d'Ador - Copyrigth@2010 - La Música Llenguatge Universal