Agrupació Musical Santa Cecília d'Ador

Vosté està >inici> noticies 2019 > concert mig any fester

CONCERT MIG ANY FESTER

CONCERT MIG ANY FESTER

El proper dissabte 16 de febrer, a les 19:30h i a l'Auditori de la Casa de la Música d'Ador, tindrà lloc la catorzena edició del Concert de Música Festera emmarcat en les cel·lebracions dels actes del Mig Any Fester a la nostra població.

El programa de composicions que oferim comptarà amb la presència d'alguns dels compositors que les han realitzat. Així, per a començar el concert podrem escoltar el pasdoble Musicasalom, del compositor Enrique Pastor Celda. Tot seguit s'interpretarà la marxa cristiana Saxum, del compositor alcoià Rafael Mullor Grau. A continuació escoltarem la marxa mora Capitan Serer de Franscisco José Martínez Gallego. El concert continua amb la interpretació del pasdoble de qui va ser director titular de la nostra banda fins l'any 2015 Ramon Garcia i Soler l'Ofrena. Tot seguit escoltarem la marxa mora Esquadra Almoribatum del compositor Àngel García Martínez. A continuació podrem escoltar la marxa cristiana Mosqueters d'Oliva de Vicent Mengual Caudeli. El concert continua amb la interpretació de la marxa mora del gran amic i compositor Juan Antonio Castelló Cardona Al-Viju. A continuació serà el torn d'escoltar el pasdoble Ador Contrabandista de Vicent Tobar Pastor. Per finalitzar el programa, la banda interpretarà Tarde de Abril, marxa mora del mestre d'Alcoi Amando Blanquer Ponsoda.

Amb aquest concert conclouen els actes de cel·lebració del Mig Any Fester que està patrocinat per l'Ajuntament d'Ador i compta amb la col·laboració de la Junta de Moros i Cristians d'Ador i com no, enceta el cicle de concerts d'aquest any al sí de la nostra Societat.

Ador, 4 de febrer de 2019

La Junta Directiva



Cartell anunciador del Programa del concert del Mig Any Fester de febrer de 2019 de la banda de l'Agrupació Musical Santa Cecília d'Ador

*cartell anunciador del concert del Mig Any Fester de la Banda de l'Agrupació Musical Santa Cecília d'Ador tot dirigits per Manuel Godoy Mesas i compositors convidats

*disseny, composició i maquetació de Jordi Estruch, músic d'AMSCA

Agrupació Musical Santa Cecília d'Ador - Copyrigth@2010 - La Música Llenguatge Universal