Agrupació Musical Santa Cecília d'Ador

Vosté està >inici> noticies 2019 > Concert de Santa Cecília 2019

CONCERT DE SANTA CECÍLIA 2019

CONCERT DE SANTA CECÍLIA 2019

Un any més, i com és tradicional per aquestes dates, l'Agrupació Musical Santa Cecília d'Ador celebra el cap de setmana del 23 i 24 de novembre la festivitat de la seua patrona. En esta ocasió la Banda de l'Agrupació oferirà un concert commemoratiu a les 20.00h del dissabte 23 de novembre a l'Auditori de la Casa de la Música.

El concert s'emmarca en la programació especial que la nostra Agrupació realitza en els actes de commemoració de la festivitat de Santa Cecília i sense dubte un dels moments emotius serà quan el president de l’Agrupació faça lliurament als nous integrants de la banda del diploma que acreditarà el seu ingrés en la nostra formació centenària que els ha preparat al llarg d’un seguit d’anys. Un període d’esforç i de treball que ara té la seua recompensa: formar part de la nostra banda de música. Enguany seran quatre xiquetes (Patricia Benito, Andrea Durà, Gema Estruch i Itziar Peiró) i dos xiquets (Marc Bixquert i Jordi Ferri) els que veuran complit el desig de pertànyer a la nostra banda.

Quant al concert que oferirem, a la primera part podrem escoltar el pasdoble Capellino del compositor de Beneixama Pedro Joaquín Francés. A continuació, interpretarem Firestorm del compositor nordamericà Stephen Bulla. Tot seguit finalitzarà la primera part del concert amb La Quintaessenza del compositor holandés Johan de Meij.

A la segona part escoltarem Satiric Dances, obra simfònica per a banda del compositor nordamericà Norman Dello Joio. Per finalitzar el concert escoltarem la banda sonora de la pel·lícula Els set magnífics, escrita pel compositor nordamericà Elmer Bernstein.

Amb aquest concert, i els actes festius i religiosos del diumenge, l'Agrupació Musical Santa Cecília d'Ador conclourà el cap de setmana de celebracions en honor de la patrona de la música Santa Cecília.

Ador, 16 de novembre de 2019

La Junta Directiva



Cartell anunciador del Programa del concert de Santa Cecília, novembre de 2019 de la banda de l'Agrupació Musical Santa Cecília d'Ador

*cartell anunciador del concert de Santa Cecília de la Banda de l'Agrupació Musical Santa Cecília d'Ador tot dirigit per Manuel Godoy

**disseny, composició i maquetació de Jordi Estruch, músic d'AMSCA

Agrupació Musical Santa Cecília d'Ador - Copyrigth@2010 - La Música Llenguatge Universal