Agrupació Musical Santa Cecília d'Ador

Vosté està >inici> noticies 2020 > concert mig any fester

CONCERT MIG ANY FESTER

CONCERT MIG ANY FESTER

El proper dissabte 15 de febrer, a les 20:00h i a l'Auditori de la Casa de la Música d'Ador, tindrà lloc la quinzena edició del Concert de Música Festera emmarcat en les cel·lebracions dels actes del Mig Any Fester a la nostra població.

Com és habitual, el programa de composicions que oferim comptarà amb la presència d'alguns dels compositors que les han realitzat.

Per començar, escoltarem el pasdoble Dolça memòria, del compositor José Rafael Pascual Vilaplana dirigit pel director titular de l’Agrupació Musical Santa Cecília d’Ador, Manuel Godoy. A continuació, el compositor de Quatretonda, Emilio Oltra dirigirà la marxa mora Sarraïns Al-Talaia. Tot seguit el compositor de Tàrbena, David Pont, dirigirà el pasdoble Mariló. El concert continuarà amb la marxa cristiana Sir Driu dirigida pel compositor de Castelló de Rugat, Enrique Alborch. A continació, el compositor de Xeraco, Antonio Cuenca, dirigirà el pasdoble X Aniversari. Tot seguit escoltarem la marxa mora Bashira dirigida pel compositor del Poble Nou de Benitatxell, Antoni Josep Català.

Finalitzarem el concert amb la marxa cristiana Tot compartit del compositor de Cocentaina Josep V. Egea, dirigida pel director titular de l’Agrupació Musical Santa Cecília d’Ador, Manuel Godoy.

Amb aquest concert conclouen els actes de cel·lebració del Mig Any Fester que està patrocinat per l'Ajuntament d'Ador i compta amb la col·laboració de la Junta de Moros i Cristians d'Ador i com no, enceta el cicle de concerts d'aquest any al sí de la nostra Societat.

Ador, 11 de febrer de 2020

La Junta Directiva



Cartell anunciador del Programa del concert del Mig Any Fester de febrer de 2020 de la banda de l'Agrupació Musical Santa Cecília d'Ador

*cartell anunciador del concert del Mig Any Fester de la Banda de l'Agrupació Musical Santa Cecília d'Ador tot dirigits per Manuel Godoy Mesas i compositors convidats

*disseny, composició i maquetació de Jordi Estruch, músic d'AMSCA

Agrupació Musical Santa Cecília d'Ador - Copyrigth@2010 - La Música Llenguatge Universal