Agrupació Musical Santa Cecília d'Ador

Vosté està > noticies 2010 > Concert de Nadal 2010

CONCERT DE NADAL 2010

CONCERT DE NADAL A FAVOR D'UNICEF A CÀRREC DE L'AGRUPACIÓ MUSICAL SANTA CECÍLIA D'ADOR

Com ja va sent habitual, quan arriben aquestes dates, l’Agrupació Musical Santa Cecília d’Ador oferirà el tradicional Concert de Nadal a favor d’UNICEF. Fa ja més de vint anys que la nostra Agrupació programa un concert benèfic anual per tal d’ajudar els més desfavorits. La donació econòmica aconseguida, provinent de les aportacions dels assistents, de la col·laboració econòmica de l’Ajuntament d’Ador i del sorteig d’un detall de LOGA DISSENY, es destinarà a la FUNDACIÓN UNICEF-COMITÉ ESPAÑOL.

El concert, que es realitzarà diumenge 19 de desembre a les 12.00 h a l’Auditori de la Casa de la Música, tindrà dues parts; en la primera, el públic assistent podrà gaudir d’un seguit de nadales ben tradicionals com: La nit de Nadal, Adorar al niño, Escolteu, els àngels canten, Puer natus... interpretades per la coral de l’Agrupació. En segon lloc, la banda de l’Agrupació canviarà la línia esteticomusical, tot executant La gran via i Raphsody in blue, interpretada pel nostre solista Pau Botella a la trompeta. Finalitzarà el concert amb dues nadales conjuntes interpretades per la coral i la banda: Els àngels a dalt del cel i Nadal blanc. La direcció artística de la coral recau en Ferran Escrivà i Llorca, mentre la de la banda, Ramon Garcia i Soler.

L’Agrupació aprofitarà l’acte per felicitar les festes de Nadal a tot el poble, especialment el seus socis i simpatitzants, i ens mostrarà un altre cop el seu vessant més solidari.

Ador, 18 de desembre de 2010

Telèfon de contacte: Jordi Estruch: 656 901 563. Ferran Escrivà: 687 491 810.

Agrupació Musical Santa Cecília d'Ador - Copyrigth@2010 - La Música Llenguatge Universal