Agrupació Musical Santa Cecília d'Ador

Vosté està > noticies 2011 > Santa Cecília 2011

SANTA CECÍLIA 2011

SANTA CECÍLIA 2011

El pròxim cap de setmana, com ja es tradicional, la nostra Agrupació encetarà els actes per a commemorar la festivitat de Santa Cecília. Aquesta començarà el divendres 18 de novembre a les 20:00 h amb un concert de cambra que interpretaran alguns integrants de la nostra Agrupació.

El dissabte 19 de novembre la Banda Jove i la Coral de l’Agrupació també oferiran un concert on aportaran el seu propi granet d’arena a la celebració dels actes a la nostra patrona.

Quant al concert de la Banda Jove, el seu director Vicent Mengual i Caudeli ha triat el pasdoble Ida y Vuelta ( A.Piquero i Pérez Devesa ), pasdoble dianer que combina l’alegria de la primera part amb la marcialitat de la segona part . Tot seguit interpretaran Expo 70 ( Paul Yoder ) obra encarregada per a commemorar l’exposició universal de 1970 a Osaka ( Japó ). Per a finalitzar l’obra Aladdin ( Michael Sweeney ) un arranjament de la banda sonora de la pel.lícula de Disney "Aladdin".

Pel que fa al concert de la Coral, que servirà de presentació del seu nou director Juan Carlos Sempere i Bomboí, interpretaran les obres que ha escollit el director per la ocasió: Piel Canela, popular bolero conegut per tots, Balaio cançó popular de Brasil i llengua portuguesa, harmonitzada per Héctor Villa-Lobos , ¡Enterradme en la playa! (Música: Jesús Romo i lletra de Rafael Duyos), havanera molt original, ja que en ella no es trova el ritme característic de les mateixes. Son de la Loma ( Miguel Matamoros ) canço popular amb ritmes cubans.

Ja el dissabte 26 de novembre, la nostra banda ens deleitarà amb la seua actuació. Per iniciar el concert volem retre homenatge al mestre valencià Salvador Giner (1832-1911) de qui enguany es compleix el centenari de la seua mort. El pasdoble l’Entrà de la Murta, una peça que provenia de la festa dels Sants de la Pedra de Massarrojos, on era costum una desfilada de carros adornats amb murta i seguits per la banda de música tocant pasdobles i Una nit d’albaes, conegut poema simfònic que relata tradicions valencianes. El Fandango per a trompeta i trombó de Joseph Turrin on actuaran de solistes dos titulats superiors de la nostra banda, Pablo Botella i Sergi Miñana . Aquesta és una peça que explora els elements rítmics, melòdics i sincopats d'aquesta dansa espanyola. Ja en la segona part del concert interpretarem la Marxa Eslava en Si bemoll menor, op. 31 (fantasia simfònica, 1876) del compositor rus Piotr Illitx Txaikovski (1840-1893), amb transcripció de Felipe Manresa. Obra estrenada a Moscou el 17 de novembre de 1876 en un concert benèfic per recaptar fons per a un seguit de voluntaris russos ferits en la guerra que Sèrbia va mantindre contra Turquia el juny de 1876 i per finalitzar amb la Second Symphony de James Barnes compost per 3 moviments: una sonata, variacions interrompudes simfòniques i un final clàssic muntat en forma de sonata. Totes les obres seran dirigides pel seu director Ramon Garcia i Soler.

Tanmateix, aquest concert servirà de presentació de la nova junta directiva encapçalada pel seu nou president Ivan Cuenca Estruch, així com per a donar la benvinguda als membres que s’incorporen a la banda. Aquest any es reincorpora un nou membre a la nostra societat.

Ador, 12 de novembre, de 2011.

MÉS INFORMACIÓ CONTACTES

http://www.amsca.es

Ivan Cuenca (president AMSCA)638 026 089

Ramon Garcia (director AMSCA)666 560 334

Agrupació Musical Santa Cecília d'Ador - Copyrigth@2010 - La Música Llenguatge Universal