Agrupació Musical Santa Cecília d'Ador

Vosté està > noticies 2011 > La banda de música d'Ador guanyadora del CIBM2011

LA BANDA DE MÚSICA D’ADOR GUANYADORA DEL CERTAMEN INTERNACIONAL DE BANDES DE MÚSICA DE VALÈNCIA (CIBM)2011

LA BANDA DE MÚSICA D’ADOR GUANYADORA DEL CERTAMEN INTERNACIONAL DE BANDES DE MÚSICA DE VALÈNCIA (CIBM)2011

fotografia de tots els components de la plantilla de la banda de música d'Ador, realitzada a l'escala de l'entrada a la sala Iturbi del Palau de la Música de València, el 21 de juliol, després de ser guanyadors del 125 certamen de bandes de música Ciutat de València

Dijous 21 de juliol passarà als annals de la nostra veterana formació per haver aconseguit el 1r premi en un dels certàmens per a banda més prestigiosos de tot el món, el Certamen Internacional de Bandes de Música "Ciutat de València" en una edició tan emblemàtica com la d’enguany, on se celebren els 125 anys d’existència d’aquest concurs.

La nostra banda ha competit amb cinc formacions en la secció tercera, entre les quals hi havia dues d’Itàlia, una de Colòmbia, una d’Alacant i altra de València, concretament, han estat les bandes: Complesso Bandistico Fornorese (Itàlia), Sociedad Unión Musical Algueñense (Alacant), Banda Sinfónica Juvenil de Nocaima (Colòmbia), Sociedad Musical "Unión de Pescadores" de València iBanda Musicale Città di Procida (Itàlia).

Les obres que han delectat al públic assistent al Palau de la Música han estat el pasdoble Felo, del nostre director Ramon Garcia i Soler, composició dedicada a Rafael Barceló en commemoració dels 50 anys de la capitania Maseros de Banyeres de Mariola (1961-2011). En segon lloc, l’obra obligada de l’esmentat certamen: The hounds of spring d’Alfred Reed. Una obertura basada en un poema de Charles Swinburne al voltant de l’amor primerenc en primavera. I finalment, Jad-a-daj de Carlos Pellicer Andrés, obra guardonada a Corciano (Itàlia) amb el 2n premi de composició original per a banda. La peça es basa en la relació intervàlica de quartes que dóna nom a l’obra: Justa-Augmentada-Disminuïda-Augmentada-Disminuïda-Augmentada-Justa [JAD-A-DAJ].

La nostra banda ha aconseguit 342.50 punts a gran distància de la 2a, la banda de la Unió de Pescadors (279 punts) o de la 3a, la banda d’Alacant (250.50 punts). El maig passat, la nostra banda aconseguia un primer premi en el certamen de la Diputació. El treball constant dels nostres músics i, sobretot, el bon fer del nostre director, Ramon Garcia i Soler, han tingut avui el seu fruit. No tots els dies es guanya el Certamen Internacional de Bandes de València! L’ENHORABONA A TOTHOM!!!!!!!!!!!!!

Ador, 22 de juliol de 2011

Agrupació Musical Santa Cecília d'Ador - Copyrigth@2010 - La Música Llenguatge Universal