Agrupació Musical Santa Cecília d'Ador

Vosté està > noticies 2011 > la banda d'Ador tercera millor puntuació CIBM 2011

LA BANDA D'ADOR TERCERA MILLOR PUNTUACIÓ CIBM 2011 (CIBM)2011

LA BANDA D'ADOR TERCERA MILLOR PUNTUACIÓ CIBM 2011 (CIBM)2011

De tots és conegut que dijous passat, 21 de juliol de 2011, la banda de música de l’Agrupació Musical Santa Cecília d’Ador s’alçava amb el 1r premi en el Certamen de la Fira de Juliol de la ciutat del Túria en la seua primera participació (secció tercera), amb una puntuació de 342.50 punts.

Tanmateix, segons avançava la competició, sense desmeréixer cap formació bandística participant, enteníem que la nostra actuació podria afegir un extra als components d’aquesta Agrupació musical, atés l’alta qualificació assignada pel tribunal i que fou mereixedora d’elogis per part de la crítica especialitzada. De les vint-i-una bandes de música que pujaren dalt de l’escenari del Palau de la Música en l’edició 125 d’aquest prestigiós certamen, només dues obtingueren major puntuació que la de la banda que dirigeix el mestre d’Atzeneta d’Albaida, Ramon Garcia i Soler.

Així, cap de les bandes participants en la 2a secció (5 bandes) i la 1a secció (5 bandes) superava la puntuació atorgada a la banda saforenca, i fins i tot, algunes bandes de la secció d’honor (3 bandes) no havien aconseguit major puntuació que la banda d’Ador. Solament les prestigioses bandes de Cullera [(Sociedad Musical Instructiva "Santa Cecilia" de Cullera (348,50 punts, 2n premi)] i de Llíria [Ateneo Musical y de Enseñanza "Banda Primitiva" de Llíria (369,50 punts, 1r premi)] havien obtingut major puntuació que nosaltres.

El treball de preparació, els assajos, la concentració intensiva a Castalla, els concerts previs, les hores de dedicació personal, la capacitat de treball del nostre director amb la seua lectura personal de les obres, les intervencions dels assessors que han compartit aquest llarg camí, incloent el compositor de l’obra lliure... s’havia materialitzat en una actuació de somni. El que no hauríem somniat mai era quedar darrere de dues de les millors bandes del món: tot un honor per a la nostra banda!

Ador, 26 de juliol de 2011

Agrupació Musical Santa Cecília d'Ador - Copyrigth@2010 - La Música Llenguatge Universal