Agrupació Musical Santa Cecília d'Ador

Vosté està > noticies 2013 > concert de festes 2013

CONCERT DE FESTES

CONCERT DE FESTES

El pròxim divendres 2 d’agost a les 22.30 h tindrà lloc a l'auditori de la Casa de la Música d'Ador el tradicional concert de festes que s'enquadra dins dels actes de la XXVI Setmana Cultural de la nostra població, preàmbul de les festes patronals d'Ador.

En aquest concert, hom podrà gaudir de la interpretació d'un seguit d'obres d’estils ben diferents: des de peces de tall clàssic, passant per un repertori popular i amb un seguit de peces conegudes per tothom, pasdobles, marxes mores i cristianes, una selecció de boleros i música de sarsuela.

A més, el concert servirà de petit homenatge a la figura de Pedro Joaquín Francés Sanjuan, que tristament ens va deixar fa uns dies.

Per a la banda de música d'Ador, sota el mestratge del seu director, Ramon Garcia i Soler, suposarà una altra ocasió per poder mostrar als seus socis, simpatitzants i a tot el poble assistent el gran treball realitzat en aquest darrer tram de la temporada. Així, a la primera part del programa trobem el pasdoble Antologia del mestre Juan Alborch Miñana i el preludi de la sarsuela El Tambor de Granaderos del mestre de Villena Ruperto Chapí.

A la segona part del programa s'escoltaran 3 peces del malograt compositor de Beneixama, Pedro Joaquín Francés Sanjuán com són el pasdoble Imatges, la marxa mora Als ligeros i la marxa cristiana Cid.

A la tercera part del programa, s'escoltarà el pasdoble Patricio Barceló del nostre director Ramon García i Soler, una selecció de boleros Temps de Boleros arranjats per Juan Alborch Miñana i per finalitzar El Cumbanchero de Rafael Hernández i arranjat pel japonés Naohiro Iwai.

L'acte està patrocinat per l'Excel·lentíssim Ajuntament d'Ador i dóna per tancada la setmana cultural del nostre poble.

Ador,1 d'agost de 2013

La Junta Directiva

Agrupació Musical Santa Cecília d'Ador - Copyrigth@2010 - La Música Llenguatge Universal