Agrupació Musical Santa Cecília d'Ador

Vosté està > noticies 2013 > concert de Nadal solidari 2013

CONCERT DE NADAL SOLIDARI 2013

CONCERT DE NADAL SOLIDARI 2013

Com ja tots bé sabeu, aquest diumenge realitzem el tradicional Concert de Nadal. Serà diumenge 22 de desembre a les 12.00 h. a l'Auditori de la nostra Casa de la Música. Per a tal ocasió els alumnes de l'Escola de Música, la Coral de l'Agrupació i el Conjunt Instrumental preparen un concert en el que esperem que facen gaudir a tothom amb un seguit de peces nadalenques.

Com sabeu aquest any el concert és solidari i els beneficis que s'arrepleguen aniran destinats a aquelles famílies del nostre poble que, per desgràcia, degut a la crisi econòmica, no poden afrontar el dia a dia com cal. Així que, des del dia 2 de desembre fins el mateix dia del concert s'està arreplegant aliments no “perecederos” per tal de contribuïr a pal·liar eixes necessitats alimentàries. El dia del concert hi haurà una caixa per dipositar tot tipus de menjar d'eixa classe que vullgau portar. A més, també arrepleguem joguets que ja no utilitzen els vostres fills i que tan de bé farien a aquestos xiquets que menys tenen.

Per finalitzar, no em queda més que animar-vos a presenciar el concert i a que aporteu el vostre granet d'arena de la manera més solidària possible, i des de l'Agrupació Musical Santa Cecília d'Ador, desitjar-vos bon Nadal i un feliç any 2014.

Ador, 19 de desembre de 2013.

La Junta Directiva.

Agrupació Musical Santa Cecília d'Ador - Copyrigth@2010 - La Música Llenguatge Universal