Agrupació Musical Santa Cecília d'Ador

Vosté està >inici> noticies 2017 > concert contes i llegendes

CONCERT CONTES I LLEGENDES

CONCERT CONTES I LLEGENDES

Contes i Llegendes, així s'anomena el concert que oferirà l'Agrupació Musical Santa Cecília d'Ador el proper dia 20 de maig a les 19:30h a l'Auditori de la seva Casa de la Música. Música, narradors i imatges en el segon concert que dirigeix com a director titular Manuel Godoy.

El concert s'encetarà amb el poema simfònic Llegenda Rumantscha, del compositor Oliver Waespi. L'obra consta de sis cançons populars escrites en romanç de la regió dels Grisons, el cantó més gran de Suïssa. Després podrem escoltar, The Odyssey ( Simfonia nº 2 ) de Robert W. Smith, obra inspirada en l'epopeia grega d'Homer l'Odissea i dividida en quatre moviments: La Ilíada, L'Illa de Calypso, el Vent de Posidó i Ithaca.

A la segona part del concert podrem escoltar en primer lloc, Of a Castels and Legends, poema simfònic de Thomas Doss. Aquesta obra relata la llegenda alemanya de la Dama Blanca que vivia al castell de Kubelsburg (Alemanya) de la petita ciutat de Volkmarsen. Per finalitzar el concert s'interpretarà Pilatus: Mountain of Dragons de Steve Reineke, obra en la qual uns aventurers guerrers es fan forts per a derrotar al drac que domina les terres. Finalment la compassió i tolerància dels cors i ments humanes els portarà a una convivència feliç i en pau amb els dracs de Pilatus.

Aquest original concert preten ser el començament d'un cicle annual, la finalitat del qual és oferir un espectacle en el qual paraula, imatge i so són els vertaders protagonistes.

La Junta Directiva



Agrupació Musical Santa Cecília d'Ador - Copyrigth@2010 - La Música Llenguatge Universal