Agrupació Musical Santa Cecília d'Ador

Vosté està >inici> noticies 2017 > audicions juny 2017 escola de música d'Ador

AUDICIONS JUNY 2017 ESCOLA DE MÚSICA D'ADOR

AUDICIONS JUNY 2017 ESCOLA DE MÚSICA D'ADOR

Arribat el mes de juny és hora d'anar pensant en acomiadar el curs musical de la millor manera que sabem que és fent música. Per a tal fi l'alumnat i el professorat de la nostra escola volen mostrar tot allò que han aprés i han anat millorant durant el transcurs del curs. Així el proper dimarts 20 de juny a les 19.00h a la Casa de la Música d'Ador, tindrà lloc l'audició final de l'escola de música corresponent al fi de curs 2016-2017 a càrrec dels educands de la nostra Agrupació. En ella, participaran tot l'alumnat de llenguatge musical (incloent l'alumnat de sensibilització musical ), i també el de les diferents àrees instrumentals i vocals de la nostra escola.

L'actuació davant d'un públic reforça l'autoestima i la seguretat amb un mateix també en altres disciplines fora de l'àmbit musical. Al mateix temps són un al.licient per superar la por escènica, per tocar o cantar en conjunt amb altres companys, per millorar la interpretació de les obres i per gaudir i fer gaudir al públic assistent amb la música que s'interpreta.

Per a finalitzar l'audició, enguany com a novetat escoltarem una peça que la interpretaran de manera conjunta la gran majoria dels alumnes que cursen instrument a la nostra escola. De segur, que gaudirem amb l'evolució del nostre alumnat i futurs integrants de les seccions de la nostra Agrupació. Bon estiu i visca la música!!!

Moltes gràcies per la vostra assistència, vos esperem!!!

Mamen Malonda, Cap d'Estudis de l'Escola de Música d'Ador

Ador, 14 de juny de 2017



Agrupació Musical Santa Cecília d'Ador - Copyrigth@2010 - La Música Llenguatge Universal