Agrupació Musical Santa Cecília d'Ador

Vosté està >inici> noticies 2020 > Santa Cecília 2020

SANTA CECÍLIA 2020

SANTA CECÍLIA 2020

Benvolguts amics,

L’aparició improvisa del coronavirus ha suposat un punt d’inflexió en les nostres vides i ha afectat de mode significatiu la programació cultural que regularment ofereix l’Agrupació Musical Santa Cecília.

De fet, quan estàvem immersos en la preparació d’una altra edició del Certamen de Bandes de Música de la Diputació de València, entràrem de mode inesperat en una nova etapa inquietant, fet que obligà a aturar el dia a dia de la banda, la coral i la banda juvenil. Això no obstant i seguint els protocols dictats per les autoritats sanitàries, encara hem pogut realitzar alguna activitat com la desfilada el dia de la Mare de Déu de Loreto o el concert Excel·lent, tot i que fóra sense la presència de públic.

A les portes de commemorar la festivitat de Santa Cecília, i molt al nostre pesar, us informem que hem decidit de suspendre tots els actes previstos atenent a les recomanacions sanitàries i en compliment de la regulació adoptada per la Generalitat Valenciana.

Com podeu imaginar, no ha estat una determinació fàcil de prendre, sobretot pensant en cadascuna de les persones que treballen desinteressadament per mantenir viva aquesta Agrupació (músics, coralistes, socis, pares, encarregats de la loteria, institucions públiques...). No ens oblidem dels nous membres que haurien d’incorporar-se a la nostra banda ni tampoc de les seues famílies, però les circumstàncies són les que són i solament podem agrair-vos la vostra comprensió i suport inestimables.

Entrar a formar part de la banda és una manifestació única, festiva i il·lusionant que implica el premi a l’esforç de molts anys. Ateses les circumstàncies actuals, el seguit de normes i de limitacions vigents de segur que deslluirien l’acte i el record que guardaria cadascun dels integrants no seria, ni de bon tros, el que porten somniant tant de temps. A falta d’oficialitzar-ne l’entrada, com que ja els considerem músics de ple dret, volem donar-los l'enhorabona, animar-los a continuar formant-se i a desitjar-los el millor al si de la Banda de Música de la nostra Agrupació. Els nous components són:

Incorporació nous músics a la Banda de l'Agrupació Musical Santa Cecília d'Ador
Jordi Girau Piera TROMPA
Pere Mascarell Peiró SAXÒFON
Yeray Morant Rodríguez SAXÒFON
Maria Roig Castillo CLARINET
Ainara Seguí Estruch TROMPETA
Pau Valdés Gregori TROMPETA
Mercé Vitòria Mascarell FLAUTA

Esperem que la conjuntura anòmala que patim aviat canvie i la pandèmia acabe per desaparéixer. I si això no ocorre, almenys desitgem que puguem aconseguir una certa normalitat que ens permeta de celebrar com cal la nostra festa en properes edicions.

Salutacions ben cordials,

La Junta Directiva de l’Agrupació Musical Santa Cecilia d’Ador



Agrupació Musical Santa Cecília d'Ador - Copyrigth@2010 - La Música Llenguatge Universal