Agrupació Musical Santa Cecília d'Ador

Vosté està > inici> notícies 2020

notícies AMSCA 2020


imatge que representa un un diari amb el logo i nom de l'agrupació

SANTA CECÍLIA 2020

Benvolguts amics,

L’aparició improvisa del coronavirus ha suposat un punt d’inflexió en les nostres vides i ha afectat de mode significatiu la programació cultural que regularment ofereix l’Agrupació Musical Santa Cecília.

De fet, quan estàvem immersos en la preparació d’una altra edició del Certamen de Bandes de Música de la Diputació de València, entràrem de mode inesperat en una nova etapa inquietant, fet que obligà a aturar el dia a dia de la banda, la coral i la banda juvenil. Això no obstant i seguint els protocols dictats per les autoritats sanitàries, encara hem pogut realitzar alguna activitat com la desfilada el dia de la Mare de Déu de Loreto o el concert Excel·lent, tot i que fóra sense la presència de públic.

A les portes de commemorar la festivitat de Santa Cecília, i molt al nostre pesar, us informem que hem decidit de suspendre tots els actes previstos atenent a les recomanacions sanitàries i en compliment de la regulació adoptada per la Generalitat Valenciana. LLegir més...

CONCERT "EXCEL·LENT MÚSICA DE BANDA 2020"

Concert de l'Agrupació Musical Santa Cecília d'Ador enmarcat dins de la campanya oferida per la Diputació de València "Excel·lent, música de banda 2020" dirigida a les Societats Musicals valencianes en atenció a la important labor cultural, social i vertebradora que duen a terme com a vehicle de transmissió i conservació de la música, un dels elements que de manera més clara forma part de la nostra cultura.

Aquest concert estava previst realitzar-lo el dia 30 d’octubre però, a causa de les restriccions per l'alerta sanitària que estem patint, el concert ha estat gravat a porta tancada, sense públic a la nostra seu social, la Casa de la Música d'Ador, adequant-se a les normes i restriccions Covid-19, el divendres 23 d’octubre de 2020 a les 22.00 hores.

En els concerts d'aquest any 2020 teniu els audios, i en el següent enllaç podeu visualitzar el vídeo del concert: EXCEL·LENT MÚSICA DE BANDA 2020

Cartell anunciador del Programa del concert de la campanya Excel·lent música de banda del 23 d'octubre de la banda de l'Agrupació Musical Santa Cecília d'Ador

CERCAVILA ADOR

El dia 19 d'agost realitzem aquesta actuació englobada dins de la "XVII campanya d'Intercanvis musicals 2020 " promoguda per la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV), interpretant pasdobles de compositors valencians com El tio Ramon de Salvador Salvà Sapena, Pepe Pons del mateix autor, Ragon Falez d'Emilio Cebrian Ruiz, Segrelles de José Pérez Vilaplana, Ecos españoles de Pascual Marquina Narro.

Acte molt emotiu, després de molts mesos confinats i sense sentir ni una sola nota musical pels carrers del nostre poble. De nou sona la música, se'ns ruboritza la pell i el nostre cos sent una emoció continguda, rebent els calorosos aplaudiments del veïnat del poble, que al passar desfilant gaudeixen amb alegria. Desfilada, com no, feta comptant am totes les mesures de distància, mascareta i seguretat que ens marca el protocol Covid-19.

Disposeu ací d'un breu video com a testimoni gràfic d'aquesta Cercavila Ador, per la Banda de l'Agrupació Santa Cecília d'Ador.

La música ens dóna vida!

Cartell anunciador de la Cercavila Ador dintre de la campanya XVII campanya d'Intercanvis musicals 2020 del 19 d'agost de la banda de l'Agrupació Musical Santa Cecília d'Ador

ESCOLA DE MÚSICA D'ADOR, MATRÍCULA CURS 2020-21

L'Escola de Música d'Ador obri el termini de matriculació per al proper curs 2020-21. Aquest termini finalitzarà el 31 de juliol.

El procediment de matriculació es realitzarà mitjançant l’enviament del Full de matrícula adjunt que haureu d’enviar per correu electrònic a la següent adreça electrònica:

escolademusica@amsca.es

Als següents documents podreu trobar l’oferta acadèmica de la nostra escola i el full de matriculació que haureu de complimentar amb totes les dades.

Oferta acadèmica

Full de matrícula

Per favor, envieu el document sense escanejar. No cal signar-lo, es donarà per signat amb el seu enviament al nostre correu una vegada complimentat amb totes les dades.

Per als alumnes que cursaran 1r curs, es disposarà un dia al mes de setembre on podran provar els instruments que té disponibles la nostra agrupació per tal d’escollir l’instrument que desitja.

Per a qualsevol dubte podeu posar-vos en contacte als següents telèfons:

629621527 (Almanzor Sapena)

656901563 (Jordi Estruch)

INSCRIPCIONS PROVES ACCÉS ENSENYAMENTS PROFESSIONALS DE MÚSICA

Benvolguts pares,

Una vegada publicades les dades relatives al període d’inscripció per a la realització de les proves d’accés a ensenyament professional de música, us informem que aquest període s’ha fixat des de les 9.00 hores del proper dilluns 1 de juny fins les 15.00 hores del 9 de juny.

Des de l’Escola de Música d’Ador us annexem els enllaços web amb la informació relativa a les proves d’accés a ensenyament professional de música per al Conservatori Professional Josep Climent d’Oliva i l’Escola de Música Districte Marítim del Grau de Gandia.

Conservatori Professional de Música Josep Climent D’Oliva

Escola de Música Districte Marítim del Grau de Gandia

Per a més informació o si teniu qualsevol dubte us recomanem que contacteu directament amb el vostre professor d’instrument o al correu de l'Escola de Música d'AMSCA, escolademusica@amsca.es .

Atentament,

La Junta Directiva

Agrupació Musical Santa Cecília d’Ador

ESCOLA DE MÚSICA, COMUNICAT OFICIAL

Seguint les recomanacions i el comunicat oficial del Govern de la Comunitat Valenciana d'ahir dijous 12 de març i per decisió de la Junta Directiva, hem decidit avançar-nos i QUEDEN SUSPESES LES CLASSES DE L’ESCOLA DE MÚSICA D'ADOR A PARTIR D'AVUÍ DIVENDRES 13 DE MARÇ.

Esperem que la situació millore prompte, amb la qual cosa s’informaria a tot l’alumnat de la reanudació de les classes i de la manera de poder recuperar si cal eixes classes que no s'impartiran. Estigau atents a les properes notícies.

Disculpeu les molèsties.

Seguiu a Facebook Escola de Música d'Ador

AUDICIONS INSTRUMENTALS, ESCOLA DE MÚSICA

El proper diumenge 16 de febrer, a les 11:30h i a l'Auditori de la Casa de la Música d'Ador, tindran lloc les audicions instrumentals de l'alumnat de l'Escola de Música de l'Agrupació Musical Santa Cecília d'Ador. LLegir més... Disposeu ací el programa de mà de les audicions

CONCERT MIG ANY FESTER

El proper dissabte 15 de febrer, a les 20:00h i a l'Auditori de la Casa de la Música d'Ador, tindrà lloc la quinzena edició del Concert de Música Festera emmarcat en les cel·lebracions dels actes del Mig Any Fester a la nostra població.

Com és habitual, el programa de composicions que oferim comptarà amb la presència d'alguns dels compositors que les han realitzat. LLegir més...

Cartell anunciador del Programa del concert del Mig Any Fester de febrer de 2020 de la banda de l'Agrupació Musical Santa Cecília d'Ador

MIG ANY FESTER 2020

Cartell anunciador amb les diverses activitats programades del Mig Any Fester 2020.

Cartell anunciador del concert del Mig Any Fester de febrer de 2020 de la banda de l'Agrupació Musical Santa Cecília d'Ador

CONCERT MEMORIAL MARC VILLAR, AJORNAT

Vos comuniquem que el memorial Marc Villar es trasllada a una nova data, vos mantindrem informats, gràcies.

DESTACADES
HISTÒRIC DE NOTÍCIES

AUDITORI

Jad-A-Daj

Composició de Carlos Pellicer Andrés, interpretada el 21 de juliol de 2011 en el 125é Certamen Internacional de Bandes de Música "Ciutat de València" per la Banda de l'Agrupació Musical Santa Cecília d'Ador, sota la direccció de Ramon Garcia i Soler

Agrupació Musical Santa Cecília d'Ador - Copyrigth@2010 - La Música Llenguatge Universal