Agrupació Musical Santa Cecília d'Ador

Vosté està >inici> noticies 2020 > audicions instrumentals

AUDICIONS INSTRUMENTALS ALUMNAT ESCOLA DE MÚSICA

AUDICIONS INSTRUMENTALS ALUMNAT ESCOLA DE MÚSICA

El proper diumenge 16 de febrer, a les 11:30h i a l'Auditori de la Casa de la Música d'Ador, tindran lloc les audicions instrumentals de l'alumnat de l'Escola de Música de l'Agrupació Musical Santa Cecília d'Ador.

Les audicions són un esdeveniment molt beneficiós per al desenvolupament musical de l'alumnat. Suposen un gran repte a superar per tots els xiquets i xiquetes tant si es fa de forma interna a classe com si es fa de forma pública, davant dels pares i mares, familiars, avis, amics o de qualsevol persona. L'alumnat i el professorat volen mostrar tot el què han aprés i han anat millorant durant els trascurs del curs.

Al mateix temps, aquestes audicions són un al·licient per superar la por escènica, per tocar en conjunt amb altres companys, per millorar la interpretació de les obres i per fer gaudir al públic assistent amb la música que s'interpreta. A més a més, l'actuació davant d'un públic reforça l'autoestima i la seguretat amb un mateix també en altres disciplines fora de l'àmbit musical.

Per tant, les audicions són una part molt important dintre del programa d'aprenentage del nostre alumnat. Pensem que és molt positiu que l'alumnat que es forma a la nostra Escola de Música tinga coneixements musicals però que també siguen oients actius i que acudeisquen a concerts i que aprenguen a viure, estimar i valorar la música.

Ador, 11 de febrer de 2020

La Junta DirectivaAgrupació Musical Santa Cecília d'Ador - Copyrigth@2010 - La Música Llenguatge Universal