Agrupació Musical Santa Cecília d'Ador

Vosté està > inici> notícies 2021

notícies AMSCA 2021


imatge que representa un un diari amb el logo i nom de l'agrupació

"AGRAÏMENTS"

Benvolguts/des amics/gues,

En primer lloc, voldríem agrair el recolzament incondicional que el nostre Ajuntament ens ofereix a diari, però molt especialment sempre que participem en algun certamen de bandes. També, com no, al col·lectiu de socis i seguidors incondicionals que ens doneu suport allà on anem.

En segon lloc, fer extensiu tant a la Diputació de València com a la resta de bandes participants el nostre reconeixement per l’esforç que comporta concórrer al "Certamen de Bandes de València". Si ja resulta complicat coordinar-nos i preparar la competició en condicions normals, ara amb la sisena onada de COVID-19 estalonant-nos, ha estat una odissea que recordarem durant molts anys. Les dures restriccions sanitàries amb què hem hagut de conviure, les aturades successives del calendari d’assajos, la intranquil·litat de no poder comptar amb tots els nostres músics... han determinat el normal desenvolupament del nostre dia a dia i, sens dubte, tots hem hagut d’adaptar-nos a les noves condicions derivades de la pandèmia des que va irrompre en les nostres vides quan havíem començat el camí de la preparació de la competició l’any 2020.

En tercer lloc, voldríem agrair el compromís que sempre ha demostrat l’ens autonòmic en promoure i dignificar el paper que juguen les societats musicals a casa nostra. Sovint, som el motor cultural dels nostres pobles, i en molts d’ells l´únic referent, i les ajudes que rebem per continuar fent possible la nostra tasca mai no estaran prou reconegudes. La convocatòria del certamen en aquests durs moments ve a refermar la seua implicació constant i permanent amb el món bandístic valencià.

En quart lloc, voldríem felicitar la resta de bandes que hi han participat. Sempre hem pensat que resulta més còmode quedar-nos a casa, però assumir nous reptes i aconseguir noves fites que ajuden a exalçar la música, ha estat la nostra filosofia i sempre hem procurat ser fidels al nostre deure en benefici de les nostres agrupacions i de la societat en general.

En cinqué lloc, no podem deixar de fer públic el nostre agraïment a les sentides paraules que ens brinda la Societat Musical "La Tropical". Han estat uns competidors excel·lents i han demostrat la seua vàlua dalt de l’escenari. Vaja per davant la nostra més sincera felicitació. La Menció d’Honor aquesta vegada ens ha tocat a nosaltres, però tenim ben clar que l’obtindran de nou en successives edicions. La seua congratulació els honra com a persones i els engrandeix com a Agrupació, especialment materialitzada en l’actitud manifestada pel seu director, Juan Carlos Sempere Bomboí, amb qui ens uneix una forta amistat, no debades, fou el màxim responsable de la nostra formació vocal durant uns quants anys.

En sisé lloc, voldríem fer un reconeixement a tots els músics i els directors que han estat els veritables herois d’aquesta aventura. Sense la seua tenacitat, esforç i dedicació, junt al mestratge que els han infós els responsables de cada formació instrumental, el certamen no s’hauria pogut realitzar. No podem més que donar-los les gràcies eternament.

Finalment, desitjar-vos que aquests moments tan difícils passen al més aviat possible perquè la música de banda torne als nostres carrers i places, i manifestar-vos que ha estat tot un honor poder compartir els faristols amb la Societat Musical "La Tropical" de Benigànim i la Agrupación Musical Carrera Fuente de San Luis de València en un escenari tan emblemàtic com l’Auditori del Palau de les Arts.

Una abraçada ben forta a tots i a totes de part de l’Agrupació Musical Santa Cecília d’Ador,

Ador, 13 de desembre de 2021

"LA BANDA DE MÚSICA D’ADOR GUANYADORA DEL CERTAMEN DE BANDES DE MÚSICA DE LA DIPUTACIÓ DE VALÈNCIA"

Ahir, 11 de desembre, la veterana formació adorera aconseguí el 1r premi i la menció d’honor en la tercera secció del Certamen de Bandes de Música que organitza la Diputació de València en la seua 44a edició, una convocatòria que s’arrossegava des de 2020, que es va ajornar per la COVID-19 i que ha obligat els organitzadors a reduir el nombre de participants per secció. Per la qual cosa, la banda que dirigeix Manuel Godoy ha competit solament contra dues formacions, la Societat «La Tropical» de Benigànim i la Agrupación Musical Carrera Fuente de San Luis de València.

Les obres que han delectat el públic assistent a l’Auditori del Palau de les Arts han estat Dolça memòria, del compositor José R. Pascual Vilaplana, pasdoble que el mestre de Muro del Comtat va escriure a la memòria de Xelo Pellicer Momparler i també a la seua filla Liliana Requena Pellicer, fallera major de Gandia l’any 2013. En segon lloc, l’obra obligada de l’esmentat certamen: La festa de les falles, de Ferrer Ferran. Aquest poema simfònic està dedicat a tots els amants de la festa de les falles. En ell es fa un recorregut pels distints escenaris de la festa, des de la "plantà" fins a la "cremà", tot recreant-lo amb el folklore faller. Finalment, i com a obra lliure, High Flight de Joseph Turrin. Aquesta composició va ser encarregada per les Forces Aèries dels Estats Units i està dedicada als pilots nord-americans que van combatre a la Guerra Civil Espanyola (1936-1939).

La nostra banda ha aconseguit 92.33 punts d’un màxim de 100 que li han permés d’erigir-se en guanyadora. Enguany, a més de comptar amb un tribunal de reconegut prestigi internacional, s’han canviat els criteris de puntuació: deu apartats distribuïts en dues gran seccions, sonoritat i tècnica.

Ateses les dificultats derivades de la pandèmia que ens han obligat a assajar en condicions molt desfavorables, gràcies a l’esforç i dedicació dels nostres músics, de la directiva, i al bon fer, als coneixements i a la passió que ens infon el nostre director Manuel Godoy, la nostra banda ha tornat a demostrar la seua vàlua en una competició bandística que sempre ha tingut com a referent màxim la dignificació de les nostres bandes i la vertebració sociocultural del País.

Ador, 12 de desembre de 2021

fotografia fotografia de la banda al Palau de les Arts fotografia amb president i director rebent el premi  del jurat

44é CERTAMEN PROVINCIAL BANDES DE MÚSICA DIPUTACIÓ DE VALÈNCIA

Benvolguts amants de la música i de la nostra societat,

La Junta Directiva de l’Agrupació Musical Santa Cecília d’Ador els informa que la Banda de la nostra agrupació participa en el "44é Certamen Provincial" organitzat per la Diputació de València el proper dissabte 11 de desembre, en la tercera secció d'aquest.

És per això que convidem a tot el poble i amants de la música a acompanyar i veure en directe la participació de la nostra banda al Palau de les Arts de València, on es portarà a terme l’esmentat certamen.

L'Ajuntament disposarà d'un autobús gratuït que eixirà a les 15.30h de la vesprada cap a València. Cal reservar fent la inscripció al mateix ajuntament.

Places limitades.

La Junta Directiva

Cartell anunciador del concert del 44é Certamen de la Diputació Provincial de València

FESTA DE SANTA CECÍLIA 2021

Benvolguts amants de la música i de la nostra societat,

Tot i que la pandèmia que estem patint ens està afectant durament, enguany no volem tornar a deixar passar la celebració més important que cada any gaudim a la nostra societat. Els propers dissabte i diumenge dies 27 i 28 de novembre celebrarem la festivitat de Santa Cecília amb uns actes restringits a causa de la normativa actual i us informem dels actes que es realitzaran al llarg del cap de setmana.

Dissabte 27 de novembre:

A les 20.00 hores: CONCERT DE SANTA CECÍLIA a càrrec de la banda de l’Agrupació Musical Santa Cecília d’Ador.

Cartell anunciador del concert de Santa Cecília 2021 del 27 de novembre per la banda de l'Agrupació Musical Santa Cecília d'Ador

*disseny, composició i maquetació de Jordi Estruch, músic d'AMSCA

A causa de l’ocupació de la meitat del pati de butaques de la Casa de la Música per part dels músics que participen al concert per tal de garantir les distàncies de seguretat, l’aforament permés a la Casa de la Música no podrà excedir les 100 persones.

Diumenge 28 de novembre: (Festivitat de Santa Cecília)

A les 9.00 hores: Cercavila.

A les 9.30 hores: Esmorzar de germanor dels músics.

A les 11.00 hores: Recollida dels nous músics que formen part de la banda.

A les 12.30 hores: Missa cantada per la Coral de l’Agrupació.

Des de l’Agrupació Musical Santa Cecília d’Ador volem donar les gràcies a tots els socis i sòcies que ens donem ànims i suport per a continuar endavant amb la tasca cultural que portem a terme a la nostra població, gràcies a les institucions i administracions ja siga l'Ajuntament d'Ador, Diputació de València o la Generalitat Valenciana donant suport en les seues campanyes i ajudes. També volem agrair especialment a tota la gent col·laboradora que de forma desinteressada ens ajuda constantment perquè la nostra societat seguisca treballant per tal d’oferir el millor de tots nosaltres com ara una Escola de Música per a formar els nostres músics, uns concerts de qualitat i fer partícip a tot el món a les festes i celebracions.

La junta directiva AMSCA

CONCERT "EXCEL·LENT MÚSICA DE BANDA 2021"

El proper dia 30 d'Octubre a les 20.00 hores la Banda de l'Agrupació Musical Santa Cecília d'Ador, a la Casa de la Música, oferirà el concert emmarcat dins de la campanya que promou l'Àrea de Cultura de la Diputació de València "Excel·lent, música de banda 2021" dirigida a les societats musicals valencianes en atenció a la important labor cultural, social i vertebradora que duen a terme com a vehicle de transmissió i conservació de la música, un dels elements que de manera més clara forma part de la nostra cultura.

Cartell anunciador del Programa del concert de la campanya Excel·lent música de banda del 30 d'octubre de la banda de l'Agrupació Musical Santa Cecília d'Ador

*disseny, composició i maquetació de Jordi Estruch, músic d'AMSCA

CONCERT "REENCONTRE MUSICAL" BANDA AMSCA

Estimats amics i amigues, sembla que ha arribat el moment de trobar-nos, de compartir musicalment una estona després de tant de temps sense poder ajuntar-nos.

Després d'un any i mig llarg de malson que la maleïda pandèmia ens està donant, afectant de manera negativa tots els àmbits que com a persones i societat som, el dissabte vinent 31 de juliol, a les 20.30 hores, al frontó municipal d'Ador, la nostra banda de l'Agrupació Musical Santa Cecília, fent allò que sap fer, música, tractarà de fer oblidar aquests moments tan negatius que estem passant.

No ha estat gens fàcil fer que el col·lectiu d'integrants de la banda es tornara a posar en marxa, assajos amb dificultats com la distància entre els músics, mascaretes en aquells casos que era possible portar-les...i sobretot l'angúnia i la incertesa dels possibles contagis, els quals sortosament no s'han donat, circumstàncies totes que no han facilitat la tornada, però que la il.lusió ha fet possible.

És d'agrair l'excel·lent tasca i esforç portats a terme pel director, junta directiva i músics per aconseguir fer aquest concert, el primer amb presència de públic des de l'inici de la pandèmia.

Per a aquesta ocasió s'han seleccionat un recull d'obres d'autors reconeguts que de segur seran del seu grat.

Recordeu de seguir en tot moment els  protocols de seguretat enfront de la Covid!

LA MÚSICA ENS DÓNA VIDA!!

Cartell anunciador del concert del 31 d'agost de la banda de l'Agrupació Musical Santa Cecília d'Ador

*disseny, composició i maquetació de Jordi Estruch, músic d'AMSCA

MATRÍCULA ESCOLA DE MÚSICA D'ADOR, CURS 2021-2022

L’Escola de Música d’Ador obri el termini de matriculació per al proper curs 2021-22. Aquest termini finalitzarà el 10 d’agost.

El procediment de matriculació es realitzarà mitjançant l’enviament del Full de matrícula adjunt que haureu d’enviar per correu electrònic a la següent adreça electrònica: escolademusica@amsca.es

Als següents documents podreu trobar l’oferta acadèmica de la nostra escola i el full de matriculació que haureu de complimentar amb totes les dades.

Oferta acadèmica

Full de matrícula

Per favor, envieu el document sense escanejar. No cal signar-lo, es donarà per signat amb el seu enviament al nostre correu una vegada complimentat amb totes les dades.

Per als alumnes que cursaran 1r curs, es disposarà un dia al mes de setembre on podran comprovar els instruments que té disponibles la nostra agrupació per tal d’escollir l’instrument que desitgen.

Per a qualsevol dubte podeu posar-vos en contacte als següents telèfons:

622264731 (Rosa Mascarell)

629621527 (Almanzor Sapena)

656901563 (Jordi Estruch)

DESTACADES
HISTÒRIC DE NOTÍCIES

AUDITORI

La Festa de les Falles

Poema simfònic de Ferrer Ferran, interpretat l'11 de desembre de 2021 en el 44é Certamen Provincial de Bandes de Música de València per la Banda de l'Agrupació Musical Santa Cecília d'Ador, sota la direccció de Manuel Godoy

Agrupació Musical Santa Cecília d'Ador - Copyrigth@2010 - La Música Llenguatge Universal