Agrupació Musical Santa Cecília d'Ador

Vosté està > inici> notícies 2022

notícies AMSCA 2022


imatge que representa un un diari amb el logo i nom de l'agrupació

BANDA AMSCA, CONCERT A GANDIA

L'Agrupació Musical Santa Cecília d'Ador, oferirà el dissabte 17 de desembre, a les 12:00h, un concert a la plaça de les Escoles Pies de Gandia, dins del Cicle de Concerts de Tardor organitzat per l'Ajuntament de Gandia.

Cartell anunciador del concert a Gandia per la banda  de l'Agrupació Musical Santa Cecília d'Ador

BANDA AMSCA, CONCERT SANTANYÍ 2022,"AGRAÏMENTS"

Aquest cap de setmana, la banda de l'Agrupació Musical Santa Cecília d'Ador ha viatjat a terres mallorquines per oferir un concert a la població de Santanyí. L'acte s'enquadra en la "Campanya Excel.lent" i té com a finalitat mostrar el bon fer de les formacions bandístiques valencianes fora de casa nostra.

Han estat uns dies de convivència, de companyerisme, de diversió, però també de responsabilitat per la tasca encomanada. Un premi merescut a un col·lectiu humà que va demostrar l'any passat que, davant les dificultats de la COVID-19, és possible participar en una competició bandística i aconseguir la menció d'honor en el certamen de bandes de la Diputació.

El sacrifici, la il·lusió i la preparació del nostre director foren decisius per fer-ho. També la implicació de tots els membres de l'Agrupació, molts dels quals no han pogut acompanyar-nos aquests dies i als quals sempre els hem tingut ben presents.

Les crítiques rebudes ens encoratgen a seguir endavant. El concert-homenatge ofert restarà per sempre en tothom, en especial en Ángel Martínez, en el públic assistent, en els adorers i saforencs que ens feren costat in situ i en tots nosaltres. Gràcies a tothom perquè ho heu fet possible.

No voldria oblidar la nostra directiva i especialment el nostre president Jordi Estruch que ha estat l'ànima mater d'aquest esdeveniment. Les quantioses hores de dedicació, gestió i maldecaps amb què ha hagut d'enfrontar-se ens han permés de gaudir d'un fantàstic cap de setmana de tardor i de tornar a demostrar que si volem, no hi ha obstacle ni meta que se'ns resistisca.

Esperem poder repetir en una altra ocasió.

Octubre de 2022

CONCERT "VIATGE MUSICAL"

Cartell anunciador del concert " <em>Viatge Musical</em>" del dia 29 de juliol  per la banda de l'Agrupació Musical Santa Cecília d'Ador

El divendres 29 de juliol a les 20.30 hores tindrà lloc a la Casa de la Música, el concert Viatge Musical a càrrec de l’Agrupació Musical Santa Cecília d’Ador dirigida per Manuel Godoy.

Ador, 27 de juliol de 2022

CONCERT "EL COR DE LA TERRA"

capçalera del cartell anunciador del concert " <em>El Cor de la Terra</em>" del dia 28 de maig  per l'alumnat de sisè del CEIP La Murtera i la banda de l'Agrupació Musical Santa Cecília d'Ador

El proper dissabte 28 de maig a les 19.00 hores tindrà lloc a Casa de la Música, la interpretació de la Cantata El Cor de la Terra a càrrec de l’alumnat de sisè curs del CEIP La Murtera juntament amb l’Agrupació Musical Santa Cecília d’Ador.

Dins dels diferents projectes musicals de Conselleria d’Educació, Cultura i Esport, el de L’Escola Canta resulta ser una magnífica ocasió perquè els alumnes s’impliquen en un projecte que integra treball musical, dramàtic, lingüístic i de moviment i a més enriqueixen la vida de la nostra escola i fa de pont entre l’educació i la cultura, posant en contacte l’alumnat i el professorat amb les Bandes de Música.

Aquesta cantata, amb música del compositor Pablo Anglés i lletra del director del Centre de Formació, Innovació i Recursos Educatius (CEFIRE) específic Artísticoexpressiu d’Educació de la Generalitat, Ximo Montañés, va ser creada per a la tercera edició de L’Escola Canta.

El Cor de la Terra combina música, cant i dramatització mitjançant diàlegs breus i carregats d‘humor, però que inciten a la reflexió i a la reacció individual i col·lectiva per donar la volta al canvi climàtic. Tot amb un missatge optimista d'inversió de la situació si l'ésser humà pren consciència de la realitat i és capaç de modificar hàbits i actituds.

Ador, 25 de maig de 2022

cartell amb les entitats col·laboradores i organitzadores del concert " <em>El Cor de la Terra</em>" del dia 28 de maig  per l'alumnat de sisè del CEIP La Murtera i la banda de l'Agrupació Musical Santa Cecília d'Ador

CONCERT CAMPANYA "EXCEL·LENT" 2022

Cartell anunciador del concert " <em>Excel·lent Música de Banda</em>" del dia 9 d'abril  per la banda de l'Agrupació Musical Santa Cecília d'Ador

El proper dissabte 9 d'abril a les 22.00 hores tindrà lloc a la plaça Sant Francesc de Borja (Plaça de l'Església) d'Ador un nou concert a càrrec de l'Agrupació Musical Santa Cecília d'Ador (AMSCA) emmarcat dins la campanya Excel·lent de Música promocionada per l'Excel·lentíssima Diputació de València.

En aquesta ocasió l'AMSCA oferirà un concert variat amb diverses composicions d'autors valencians per tal de promocionar la música creada a la nostra terra.

Al concert s'interpretarà el pasdoble Encuentros del compositor de Muro del Comtat José Rafael Pascual Vilaplana, el poema simfònic La Festa de les Falles del compositor de la ciutat de València Ferrer Ferran, la fantasia La Quintessenza del compositor neerlandés Johan de Meij, la marxa cristiana Apostol Poeta del compositor d'Ontinyent José María Ferrero i finalitzarà amb la marxa mora Moment de Festa del compositor alcoià Amando Blanquer

Ador, 5 d'abril de 2022

La junta directiva AMSCA

DESTACADES

  • 18 de desembre,Banda Jove i alumnat d'Escola de Música, Concert Solidari de Nadal, Casa de la Música, Ador

  • 17 de desembre,Banda, Concert Cicle de Tardor, Gandia

  • La A. M. Santa Cecília d'Ador aconsegueix el 1er premi i Menció d'Honor al 44é Certamen Provincial Bandes de Música de València
HISTÒRIC DE NOTÍCIES

AUDITORI

High Flight

Poema simfònic de Joseph Turrin, interpretat l'11 de desembre de 2021 en el 44é Certamen Provincial de Bandes de Música de València per la Banda de l'Agrupació Musical Santa Cecília d'Ador, sota la direccció de Manuel Godoy

Agrupació Musical Santa Cecília d'Ador - Copyrigth@2010 - La Música Llenguatge Universal