Agrupació Musical Santa Cecília d'Ador

Vosté està > inici> notícies 2023

notícies AMSCA 2023


imatge que representa un un diari amb el logo i nom de l'agrupació

PROGRAMA D'ACTES FESTIVITAT DE SANTA CECÍLIA

Un altre any celebrem la festivitat de Santa Cecília i us volem informar de les activitats que es realitzaran al llarg del cap de setmana del 25 i 26 de novembre.

Dissabte 25 de novembre:

A les 20.00 hores: CONCERT DE SANTA CECÍLIA a la Casa de la Música, a càrrec de la banda de l'Agrupació Musical Santa Cecília d'Ador.

Diumenge 26 de novembre:

A les 9.00 hores: Cercavila.

A les 9.30 hores: Esmorzar de germanor.

A les 10.45 hores: Cercavila i arreplegada dels nous músics.

A les 11.30 hores: Missa cantada per la Coral de l'Agrupació.

A les 14.00 hores: Dinar i fi de festa.

La informació al voltant del dinar de celebració la teniu ací.

(Tots els actes estan sotmesos a possibles modificacions d'última hora)

CONCERT 25É ANIVERSARI DE LA NOSTRA CORAL

La Coral de la nostra Agrupació compleix vint-i-cinc anys d'existència des del seu inici l'any 1998, per la qual cosa els convidem a gaudir del concert que hem preparat per a celebrar esta efemèride, el qual tindrà lloc el pròxim diumenge dia 22 d'octubre, a les 19 hores, a l'Església Parroquial d'Ador.

Participaran, a més de la nostra Coral, la Coral Renaixença de Villalonga, Cor de l'Associació Artísticomusical Sant Blai de Potries i Cor de la Societat de Benirredrà, totes acompanyades per la Banda de la nostra Agrupació.

En aquest concert s'interpretarà la composició religiosa "Missa Brevis" de l'autor neerlandés Jacob d'Haan, escrita per a cor i banda simfònica, commemorant així el mil·lenari del naixement del Papa León IX a Colmar, França.

Esperem que ens acompanyen al mateix temps que desitgem que el concert siga del seu grat.

La Junta Directiva

Ador, 16 d'octubre de 2023

Cartell concert Coral AMSCA "

MATRÍCULA ESCOLA DE MÚSICA DE L'AMSCA

No et vas matricular el passat més de juliol? No et preocupes, encara arribes a temps!! Informem que demà dimarts i el dimecres de les 19.30 hores a 20.30 hores a la Casa de la Música tindrà lloc les matrícules de l'escola de música de forma presencial per al curs 2023/2024. Atendrem qualsevol dubte que pugueu tindre. També pots fer la matricula online a través del següent enllaç "FORMULARI DE MATRÍCULA ESCOLA DE MÚSICA AMSCA, CURS 2023-2024 Cartell anunciador del concert "RECORDANT A NINO"

"CONCERT CAMPANYA EXCEL·LENT 2023"- RECORDANT NINO

El proper dissabte 29 de juliol a les 20.30 hores tindrà lloc a la plaça Sant Francesc de Borja (Plaça de l’Església) d’Ador un nou concert a càrrec de l’Agrupació Musical Santa Cecília d’Ador (AMSCA) emmarcat dins la campanya Excel·lent de Música promocionada per l’Excel·lentíssima Diputació de València.

En aquesta ocasió l’AMSCA oferirà l’espectacle "Recordant Nino" en commemoració del 50é aniversari de la mort del gran cantant valencià Nino Bravo. Juntament amb els cantants Aurelio Cámara i José Valhondo, l’AMSCA interpretarà una selecció de les cançons més conegudes que va interpretar Nino Bravo amb un espectacle realitzat per la productora Infinity.

Sense dubte serà una bona ocasió per tornar a escoltar aquestes meravelloses cançons per les quals no ha passat el temps i formen part del repertori clàssic de la música lleugera.

Ador, 27 de juliol de 2023

Cartell anunciador del concert "RECORDANT A NINO"

ESCOLA MÚSICA D'ADOR - MATRÍCULA CURS 2023-24

L’Escola de Música d’Ador obri el termini de matriculació per al proper curs 2023-24. Aquest termini finalitzarà el 28 de juliol.

El procediment de matriculació es realitzarà mitjançant l’enviament del formulari al que teniu accés amb el següent enllaç

formulari de matrícula

Al document adjunt podreu trobar l’oferta acadèmica i preus per al proper curs de la nostra escola.

Per als alumnes que cursaran 1r curs, es disposarà un dia al llarg de la segona quinzena de juliol on podran comprovar els instruments que té disponibles la nostra agrupació per tal d’escollir l’instrument que desitgen.

Per a qualsevol dubte podeu posar-vos en contacte als següents telèfons:

629621527,(Almanzor Sapena)

656901563,(Jordi Estruch)

DESTACADES

  • 16 de desembre, concert solidari de Nadal a les 19,00h, a la Casa de la Música d'Ador
HISTÒRIC DE NOTÍCIES

AUDITORI

High Flight

Poema simfònic de Joseph Turrin, interpretat l'11 de desembre de 2021 en el 44é Certamen Provincial de Bandes de Música de València per la Banda de l'Agrupació Musical Santa Cecília d'Ador, sota la direccció de Manuel Godoy

Agrupació Musical Santa Cecília d'Ador - Copyrigth@2010 - La Música Llenguatge Universal